Quan?
27 de setembre de 2021
on?
Viver d'Empreses de Tortosa

Informació de l’esdeveniment

27 de setembre Dia Mundial del Turisme


Realitzarem un cicle de conferències presencials i en streaming sota el títol LA TRANSFORMACIÓ TECNOLÒGICA COM A EINA DE DINAMITZACIÓ DEL TURISME FAMILIAR. 

Es tractaran temes sobre la transformació digital i la irrupció de les noves tecnologies en el món del turisme, i com aquestes afecten no sols al producte, sinó a la interrelació amb l’usuari. 

Què és la Jornada de ponències?

Està emmarcat en l’operació Espai de Descoberta del Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) turisTIc familiar, que pretén posar en valor la irrupció de la transformació digital i la internet de les coses, com a eina i canvi dinamitzador en el sector del turisme, i en especial, del turisme familiar.


Els Ponents


Tens dubtes?

Posa’t en contacte amb nosaltres


DIPUTACIÓ DE TARRAGONA
proj.europeus@diputaciodetarragona.cat
977 29 66 90

L’objecte d’aquest servei és cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. Objectiu d’inversió en creixement i ocupació. Aquesta actuació està emmarcada dins la iniciativa d’intervenció coordinada PECT TurisTIC en família, operació Espai de Descoberta

 • DATA

  27 de Set de 2021
 • ON?

  Tortosa, Tarragona
 • PLACES PRESENCIALS

  Entrades limitades
 • PLACES STREAMING

  Entrades il·limitades